CREMA DE BRANZA

crema de branza 6

Un aperitiv deosebit de ușor de realizat, evident cu mult mai bun decât ce găsim în comerț.

Ce îţi trebuie (poza 1)
– 200 gr unt
– 350 gr. brânză dulce
– 1 ceapă
– 1 legătură mărar
– sare

Plan de lucru:
– tocăm marunt ceapa (eu am dat pe răzătoare) și adăugăm untul moale (la temeratura camerei)  (poza 2)
– adăugăm branza dulce și mărarul tocat mărunt (poza 3)
– amestecăm cu o furculiță (nu este necesar mixerul pentru că untul este moale)  (poza 4)
– servim de preferat pe pâine prăjită  (pozele 5 și 6)

Timp de preparare: 10  minute
Preţ: 14 lei/porția (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)


1 Comment
gabriela gosgodina

martie 2, 2011 @ 20:30

Reply

foarte buna,i-mi place si arata si foarte bine!pupici!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Cumpărați cartea
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celorlalți 1.542 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020