COUSCOUS CU PUI

cous cous cu pui poza7

Când vine vorba despre pui,
Nu îl gonim cu „uş! Uş! uş!”
Îl combinăm în farfurie
Cu un oriental cuş-cuş.

Ce iti trebuie pentru 4 portii  (poza 1)
– 1 cana couscous
– 1 ceapa taiata julien
– 1 ardei gras taiat julien
–  sare, condimente
–  300 gr piept de pui taiat cubulete  (macerat peste noapte in ulei de susan, sos de rodii, sos de soia, coriandru, sare, piper rosu)
– 2 cani de apa fiarta (pt prepararea couscous-ul)
– 2 linguri ulei pt calit ceapa

Plan de lucru:
– punem couscous-ul intr-un vas termorezistent, apoi adaugam 2 masuri de apa fiarta (poza 2).
– Acoperim cu un capac(poza 3) si lasam circa 5 minute pana cand absoarbe toata apa(poza 4). Am amestecat cu o lingura de ulei de masline si cu un praf de sare.
– separat, calim ceapa, apoi adaugam ardeiul si carnea de pui taiata cubulete (poza 5).
– Lasam la calit pana se face carnea.
– adaugam puiul peste couscous si le amestecam. (poza 6)
– Pofta buna! (poza 7 ).

Timp de preparare: 30 minute
Pret: 4 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)


6 Comments
janet

iulie 29, 2013 @ 18:08

Reply

….”us,us,us”…..este bun cuscus!…..delicious!

Teobucatar

iulie 30, 2013 @ 19:51

Reply

Astfel de preparate sunt excelente pe vremea asta!

Dea

iulie 31, 2013 @ 06:18

Reply

tare bun!

Alina

iulie 31, 2013 @ 07:43

Reply

Arata foarte bine!!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020