CONOPIDA PANE

Nu mai e mult pană departe
Până la masa de Crăciun
Putem lăsa carnea deoparte
Și mânca, totuși, ceva bun.

INGREDIENTE

  • 1 conopida (1 kg)
  • 3 oua
  • faina
  • 100 gr cascaval razuit
  • sare, piper
  • ulei pentru calit

conopida pane poza 1PLAN DE LUCRU

  1. desfacem conopida in buchetele apoi punem la fiert in apa cu sare . Lasam la fiert pana cand intra usor furculita in conopida.
  2. Lasam sa se raceasca, apoi condimentam cu sare si piper.
  3. Trecem fiecare buchetel prin faina si apoi ou conopida pane poza 2
  4. Le prajim in ulei incinsconopida pane poza 3Lasam apoi sa se scurga pe un servetel ca sa absoaraba excesul de uleiconopida pane poza 4
  5. Cat sunt calde presaram cascaval razuit conopida pane poza 5
  6. Pofta buna!

 


5 Comments
merisor

decembrie 11, 2013 @ 23:59

Reply

O idee minunata!! Cred ca o voi pune si eu in practica in acest week-end.
Multumesc!

mihaela

decembrie 12, 2013 @ 09:43

Reply

Ma servesc cu o portie 😉

coco

decembrie 12, 2013 @ 11:31

Reply

am avut acum 2 saptamani, dar nu m-am saturat!

TeoBucatar

decembrie 12, 2013 @ 13:09

Reply

Buna in orice anotimp! Mie imi place cu sos tzatziki.

Simona

decembrie 12, 2013 @ 20:59

Reply

Cat de mult imi place si mie..

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020