Nu mai e mult pană departe
Până la masa de Crăciun
Putem lăsa carnea deoparte
Și mânca, totuși, ceva bun.
INGREDIENTE
- 1 conopida (1 kg)
- 3 oua
- faina
- 100 gr cascaval razuit
- sare, piper
- ulei pentru calit
- desfacem conopida in buchetele apoi punem la fiert in apa cu sare . Lasam la fiert pana cand intra usor furculita in conopida.
- Lasam sa se raceasca, apoi condimentam cu sare si piper.
- Trecem fiecare buchetel prin faina si apoi ou
- Le prajim in ulei incinsLasam apoi sa se scurga pe un servetel ca sa absoaraba excesul de ulei
- Cat sunt calde presaram cascaval razuit
- Pofta buna!
merisor
decembrie 11, 2013 @ 23:59
O idee minunata!! Cred ca o voi pune si eu in practica in acest week-end.
Multumesc!
mihaela
decembrie 12, 2013 @ 09:43
Ma servesc cu o portie 😉
coco
decembrie 12, 2013 @ 11:31
am avut acum 2 saptamani, dar nu m-am saturat!
TeoBucatar
decembrie 12, 2013 @ 13:09
Buna in orice anotimp! Mie imi place cu sos tzatziki.
Simona
decembrie 12, 2013 @ 20:59
Cat de mult imi place si mie..