UPDATE. În urma tragerii la sorți automate efectuate prin intermediul site-ului random.org, câștigătoarele concursului „Câștigă cu Vegeta și devino maestru al grătarului” sunt:
1. IONITA A. CARMEN – Premiul I
2. nicolae claudia – Premiul II
3. Nemeth Carmen – Premiul III
Câștigătoarele sunt rugate să ne transmită pe retetehaplea2013@gmail.com adresa de livrare pentru premiu, iar noi o vom redirecționa către organizatori. Le mulțumim tuturor participanților!
Vegeta îți dezvăluie secretul meselor delicioase în aer liber: marinada! Dă un gust și mai bun cărnii de pe grătar cu Vegeta Grill Condimente Lichide și petrece timpul prețios alături de famile sau prieteni, bucurându-te de spațiul verde din jurul tău!
Povestea Podravka, compania croată producătoare a brandurilor Vegeta și EVA, a început în anul 1934, ca o afacere de familie, prin eforturile fraților Wolf care deschideau la acea vreme un atelier de procesare a fructelor. Astăzi este una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Fiecare produs Podravka este rezultatul unei bogate tradiții și a unei experiențe îndelungate în domeniul culinar.
Vegeta a prins viață 25 de ani mai târziu. Produsele Vegeta conferă prospețime mâncărurilor tradiționale, pe care le adaptează la cererile consumatorului modern. Anual, 150.000.000 morcovi, 36.000.000 bucăți de păstârnac, 36.666.666 cartofi și milioane de alte legume naturale sunt folosite de Vegeta pentru a crea baza a 7.660.700 000 de porții de mâncare, destinate consumatorilor din întreaga lume!
Fie că ești un adevărat maestru al grătarului sau pur și simplu vrei să iți surprinzi prietenii cu gusturi noi, îți oferim șansa de a avea un aliat de nădejde atunci când pregătești carnea pentru grătar.
Înscrie-te în concurs în perioada 20-30 mai și fii unul din cei 3 câștigători!
Nimic mai simplu: dă like și share pe Facebook la imaginea de concurs, tag-uiește 2 prieteni și răspunde printr-un comentariu la această postare la întrebarea ”Care este secretul tău atunci când pregătești grătarul?”
Marele premiu – un coș cu 15 produse: Vegeta Grill Condiment lichid Barbeque 75g, Vegeta Grill Condiment lichid Picant 75 g, Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere 75g, Vegeta Condiment lichid Universal 75g, Vegeta Condiment lichid cu Usturoi 75g, Gust Vegeta Twist pentru Paste 20g, Vegeta Naturella 75g, Vegeta 250g, Vegeta Borș cu legume 75 g, Vegeta de Găina 250 g+50g gratis, Vegeta Twist Naturella pentru Legume la Grătar 20g, Vegeta Twist Naturella pentru Salata 20g + bonus Eva ton în ulei vegetal 80g, Eva ton în suc propriu 80g, Eva ton în ulei de măsline 80g
Premiile 2 și 3 – 2 coșuri cu 10 produse (total 20 produse) pentru premiile mici: Vegeta Grill Condiment lichid Barbeque 75g, Vegeta Grill Condiment lichid Picant 75 g, Vegeta Grill Condiment lichid cu Bere 75g, Vegeta Condiment lichid Universal 75g, Vegeta Condiment lichid cu Usturoi 75g, Vegeta 250g, Vegeta Gust de Găina 250 g+50g gratis + bonus Eva ton în ulei vegetal 80g, Eva ton în suc propriu 80g, Eva ton în ulei de măsline 80g
Câștigătorii vor fi desemnați în urma tragerii la sorți, iar numele lor vor fi publicate la data de 31 mai 2016 pe site-ul retete-haplea.ro și pe Facebook, pe contul „Haplea Bucătarul” și pe pagina „Rețete Haplea”. După anunțarea câștigătorilor, aceștia sunt rugați să transmită la email retetehaplea2013@gmail.com adresa de livrare a premiilor, în termen de 48 de ore. În caz contrar, se va efectua o nouă tragere la sorți pentru atribuirea premiului.
enache nicoleta
mai 20, 2016 @ 13:14
secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei pret de cateva ore
Bratosin Corina Mihaela
mai 20, 2016 @ 22:04
Ung gratarul cu sunca si condimentez bine carnea.
Cristina Popescu
mai 20, 2016 @ 15:55
Secretul gratarului meu sunt condimentele (sare, piper, cimbru si coriandru), alaturi de putin ulei de masline sau slanina si legume la gratar.
Curelea Irinel
mai 20, 2016 @ 15:58
Vegeta grill condimente lichide
spuma gabriela
mai 20, 2016 @ 16:03
SECRETUL MEU ESTE MARINAREA CARNII CU :FOI DE DAFIN ,USTUROI ,TARHON ,BOABE DE MUSTAR, ULEI DE MASLINE
felicia-nicoleta
mai 20, 2016 @ 16:51
carnea pentru gratar trebuie sa fie condimentata bine cu vegeta pentru a fi gustoasa
felicia-nicoleta
mai 20, 2016 @ 16:52
carnea trebuie sa fie condimentata cu vegeta pentru a fi gustoasa
ANTON MARILENA
mai 20, 2016 @ 16:53
Atunci cand pregatesc gratarul ung cu putina grasime (sunca) ca sa nu se lipeasca carnea.
Paun Loredana
mai 20, 2016 @ 16:53
Eu la gratar pun numai carne condimentata . La peste si pui pun vin alb , busuioc , oregano , usturoi , cimbru , piper si boia dulce . La carnea de vita si de porc pun vin rosu si ulei de masline . Carnea o amestec cu condimentele respective , o pun in vase bine inchise si o las la frigider o zi . Mereu imi iese cel mai bun gratar dupa aceasta metoda .
felicia puia
mai 20, 2016 @ 16:59
pentru un gratar excelent trebuioe carnea sa stea de seara intr-un bait de condimente vegeta
Lupu Nicoleta
mai 20, 2016 @ 17:28
Secretul gratarului meu este: o carne de calitate, condimentele vegeta si prietenii de suflet! Asta da gratar
Lupu Nicoleta
mai 20, 2016 @ 17:31
Secretul e carnea de calitate si condimentele vegeta
Ivan Janeta
mai 20, 2016 @ 17:37
Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei de masline si tinute la frigider cateva ore sau de seara pana a doua zi.
Agache Lucica
mai 20, 2016 @ 17:42
Eu obisnuiesc sa fac gratar in aer liber folosind carbuni din comert.Pe o parte a gratarului pun mai multi carbuni pentru a avea focul mai puternic-pentru a praji carnea pe ambele parti dupa care trec carnea pe cealalta parte a gratarului unde am folosit carbuni mai putini la foc,pentru a obtine gustul dorit.Carnea o ung inainte cu ulei ca atunci cand presar condimentele sa nu alunece si sa cada pe gratar.,asa imi iese carnea suculenta si delicioasa.
PAUN DORIN PETRU
mai 20, 2016 @ 17:45
Eu mereu cand fac gratar combin carbunii si lemnele si carnea pentru gratar mereu o pun inainte la marinat cateva ore si dupa aceea o pun pe gratarul bine incins .
Valeria Chertes
mai 20, 2016 @ 18:03
Carnea pentru gratar o pregatesc cu o seara inainte. Pun sos de soia, ulei de masline, usturoi tocat,piper, cimbru, busuioc, putina boia. Fac un bait si pun carnea in el. A doua zi pun carnea pe gratarul incins, o intorc dupa ce s-a facut bine pe o parte.
Panazan Bianca Raluca
mai 20, 2016 @ 18:26
Secretul meu este marinare carnii,cu condimente,ulei de masline si vin
Focsa Cristian Mircea
mai 20, 2016 @ 18:39
Secretul meu este condimentarea cărnii cu vegeta ,ung grătarul încins cu slănină și imi iese cel mai grătar! !!
nicolae claudia
mai 20, 2016 @ 19:18
Secretul gratarului Meu consta in alegerea carnii, sa fie cat mai proaspata si in alegerea condimentele. Intotdeauna folosesc Vegeta pentru a-i da carnii un gust desavarsit
Nicolae Adrian
mai 20, 2016 @ 19:37
Eu Intotdeauna pentru gratar folosesc lemne de brad, uscate si taiate subtire. Fumul care iese ii da carnii un gust aparte, pe cand carbunii cumparati, nu.
Dana Ciolacu
mai 20, 2016 @ 19:54
Pentru un super grătar carnea trebuie ținută în baiț câteva ore la rece
Ivan Gheorghe Ion(Nelu)
mai 20, 2016 @ 20:08
carnea pentru gratar mereu o pun inainte la marinat cateva ore si dupa aceea o pun pe gratarul bine incins ,gratarul il ung cu slanina sau sunca inainte de a pune carnea pe gratar
Valeria Chertes
mai 20, 2016 @ 20:09
Pregaresc carnea cu o seara inainte. O pun intr-un bait din sos de soia, ulei de masline, cimbru, busuioc, piper, boia,oregano si o tin pana dimneata. O pun pe gratarul incins si o intorc de pe o parte pe cealalta.
Sin Elena
mai 20, 2016 @ 20:15
MARINEZ CARNEA DE SEARA SI FOLOSESC LEMNE PENTRU GRATAR DA O SAVOARE DEOSEBITA CARNII
Rotaru Gabriela Tatiana
mai 20, 2016 @ 20:54
Secretul este un bait din ulei si iaurt (in carnea sta cateva ore inainte de a o pune pe gratar)in care pun putin sos de soia(inlocuitorul sarii).Astfel carnea va iesi frageda si moale.
Bleotu Macrina
mai 20, 2016 @ 21:12
Tin carnea in otet sau zeama de lamaie cu ierburi aromate (menta, rozmarin, tarhon) inainte de gatire si obtin arome deosebit de interesante.
Lazar Alexandra Laura
mai 20, 2016 @ 21:15
Secretul este ca pun multă iubire si răbdare
Constantin Aurora
mai 20, 2016 @ 21:17
secretul meu este urmatorul:țin carnea la marinat peste noapte în frigider.marinata pe care o prepar este formata din vin,ulei,condimente vegeta
Ficea Adina
mai 20, 2016 @ 21:20
Secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider, după ce am condimentat -o bine si am vidat-o….
Ficea Walter
mai 20, 2016 @ 21:22
Secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider…
Ficea Olimpia
mai 20, 2016 @ 21:23
secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider!
Caragui Valentin
mai 20, 2016 @ 21:24
secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider!
Ionela
mai 20, 2016 @ 21:24
Secretul este marinarea carnii si pun mult suflet cand pregatesc un gratar.
ANTON ROBERT-RUDY
mai 20, 2016 @ 21:27
Tin carnea la marinat cateva ore sau peste noapte, folosesc condimente de gratar, folosesc si lemne si carbuni pentru a avea jar
mihaela crisan
mai 20, 2016 @ 21:29
Secretul meu este pregatesc carnea de seara cu tot felul de condimente si pun putin vin .
Mirela Mire
mai 20, 2016 @ 21:38
.secretul unui gratar bun sta in condimentarea carni, care trebuie sa fie neaparat proaspata…luam multa bere si il punem pe sot sa faca gratarul si asteptam cuminti la masa pana e totul gata
Rodica Granpier
mai 20, 2016 @ 21:40
Secretul meu este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider!
Dancea Ramona Elena
mai 20, 2016 @ 21:41
secretul meu este marinarea carnii cu diferite condimente, ulei si vin
gudelcu claudia
mai 20, 2016 @ 21:47
Carnea este mult mai fragedă și gustoasă dacă este lăsată cel puțin o noapte în bait cu condimente usturoi si vin roșu un deliciu
Padureanu Tatiana
mai 20, 2016 @ 21:50
Inainte sa frig carnea o tin peste noapte la marinat cu vin alb, piper, sare si vegeta
Nicu Ana Georgiana
mai 20, 2016 @ 21:50
Secretul meu este vegeta
bunica raluca
mai 20, 2016 @ 21:59
Secretul este să țin carnea la marinat si înainte să o pun pe grătar o condimentez cu vegeta si focul sa fie potrivit Florina Elena Luncasu Georgiana Smeu
Lazar Georgiana Loredana
mai 20, 2016 @ 22:04
țin carnea la marinat peste noapte în frigider.
Comanescu Angela Cristina
mai 20, 2016 @ 22:06
Secretul unui gratar delicios sunt condimentele si marinata in care tin carnea cateva oti inaintwe de a fi prajita
Aloman Daniel Petre
mai 20, 2016 @ 22:18
Secretul unui grătar bun este să fac un dresing din vegeta cu ulei de măsline si o dau pe carne după care bag carnea la macerat peste noapte
constantin daniel
mai 20, 2016 @ 22:25
Secretul meu pt un gratar reusit este urmatorul:carnea o țin peste noapte la macerat in frigider (ulei,vin,condimente vegeta)
Andreea Zavaczki
mai 20, 2016 @ 22:57
Secretul meu : stropesc preparatele de pe gratar, cu putin vin (sau mai mult) . La final, unele preparate le stropesc cu suc de lamaie proaspat. Gustul e cu adevarat .. DIVIN !
Serban Greti
mai 20, 2016 @ 22:57
pun carnea la marinat si o las sa stea la rece o zi. Cand vine timpul sa o fac, ung gratarul incins cu putina sunca afumata si pun carnea la bronzat.
Suzana Marc
mai 20, 2016 @ 23:10
secretul meu este marinarea carnii cu diferite condimente
Claudia Hossu
mai 20, 2016 @ 23:21
FB;CLAUDIA HOSSU
SHARE; https://www.facebook.com/claudia.hossu.7/posts/229063794140637?pnref=story
PENTRU UN GRATAR REUSIT SA COMBINA CARBUNII CU LEMNELE SE UNGE GRATARUL CU SLANINA DATA CU USTUROI; SE TINE CARNEA DE VITA IN VIN ALB SUC DE LAMIIE;MARAR;CIMBRU;OREGANO;CHIMEN;PIPER;LA CARNE DE PORC SAU GAINA SE PUNE VIN ROZE SAU ROSU;USTUROI;CHIMEN;PIPER;FOI DE DAFIN SE TINE LA FRIGIDER O NOAPTE POFTA BUNA
MOROSANU DANIELA CORNELIA
mai 20, 2016 @ 23:35
Secretul meu pentru un gratar reusit este ca peste carnea cu condimente torn si vin si le las la marinat pana a doua zi la frigider.Intotdeauna folosesc doar condimente de calitate.
Bibo Nicoleta
mai 20, 2016 @ 23:58
Secretul meu pentru un gratar perfect este carnea marinata si condimentata bine .Intr un castron pun bucatile de carne pun vegeta,condimente pentru gratar ,ulei si umpic vin rosu ,le amestec bine si le las la macerat la rece la frigider o ora.Carnea iese foarte gustoasa si frageda.
Bibo Nicoleta
mai 21, 2016 @ 00:05
Carnea marinata si condimentata bine
Bibo Attila
mai 21, 2016 @ 00:14
Carnea marinata si condimentata bine si tinuta la frigider cateva ore.
Besleaga Ioana
mai 21, 2016 @ 00:28
Condimentez carnea cu vegeta la fiecare gratar
morosanu catalina paula
mai 21, 2016 @ 02:43
Secretul gratarului:multa rabdare,multi prieteni in jur si bineinteles condimentele care trebuiesc puse in bait.
vlad manuela
mai 21, 2016 @ 05:00
las carnea la marinat peste noapte
Magheran Gruia
mai 21, 2016 @ 05:28
Carnea se marineaza se pune carnea intr-un amestec de mirodenii ,vegeta ,cimbru, usturoi, sare si piper si vin putin vin rosu,
VIERU MARIANA
mai 21, 2016 @ 06:03
Pentru un gratar excelent trebuie carnea sa stea de seara intr-un bait de condimente vegeta.
Sergiu Iordache
mai 21, 2016 @ 07:11
Pentru un gratar deosebit , carnea se tine la bait cateva ore ( eu o tin 12 ore ) cu vin , ulei , usturoi , mustar si condimente ! Adriana Micsa , Pintea Constantin
Ella Marie
mai 21, 2016 @ 07:42
eu ung gratarul incins cu o bucata de slana cu se zice la noi in Ardeal,apoi adaug carnea( condimentata cu sare ,piper si mix de condimente pentru gratar ).
Lucian Ioan Clepce
mai 21, 2016 @ 07:45
Secretul gratarului sunt condimentele, mai ung bine cu slanina si focul sa fie potrivit. Ar mai fi si berea alaturi, merge perfect lnga carne!
APOSTOL VIORICA
mai 21, 2016 @ 07:50
Marinez carnea inainte cu 12 ore-ideal de seara pina dimineata-cu multe condimente si o tin in frigider! Geta Alexiu,Paula Mihai
Adriana Micsa
mai 21, 2016 @ 07:53
Dupa ce tai carnea felii o stropesc cu putin vin apoi presar mirodenii si infig bucatele de usturoi tocat marunt.O las cateva ore la macerat in frigider apoi o scot si o pun pe gratar …Va iesi un deliciu cu o salata de cruditati .
Suciu Clementina
mai 21, 2016 @ 07:57
Secretul gratarului meu sunt condimentele!
Suciu Dorin Mihai
mai 21, 2016 @ 07:58
Secretul gratarului meu este asezonarea carnii cu multa dragoste!
Mitroi Ileana
mai 21, 2016 @ 08:04
Secretul sta in condimentele potrivite fiecarui tip de carne !
visan gabi
mai 21, 2016 @ 08:05
unul dintre secrete este pregatirea corecta a gratarului , jarul intins uniform , momentul in care carbunii sunt suficient de incinsi –
un alt secret este marinarea carnii – vinul sau berea, mirodeniile, mustarul, usturoiul, zeama de lamaie sunt tot atatea garantii ca friptura va fi delicioasa – aici e bine ca marinarea sa se faca cam 12 ore
un alt secret este dialogul si paharul de vin – adica nu te dezlipesti de langa gratar , stain acolo si-l piculesti, ii vorbesti , il atzatzi si-l potolesti si iei carnea de pe gratar atunci cand simti tu ca mai bine nu se poate. cintesti apoi cu Dumnezeu ca ti-a dat sa traieste astfel de clipe minunate si sa servesti astfel de bucate cu familia si cu prietenii.
acestea sunt marile sec rete ale unui gratar perfect : priceperea si ambianta
boloha ildiko
mai 21, 2016 @ 08:24
Pentru un gratar pe cinste tin carnea intr-un bait mai multe ore (8-12) . Pe urma o pun pe gratarul incins si cand o intorc de pe o parte pe alta o ung cu baitul ramas in care mai adaug putin vin .
Bot Mariana
mai 21, 2016 @ 08:27
Carne de cea mai buna calitate, condimente potrivite fiecarui tip de carne si timpul de preparare adecvat, astfel gratarul va fi foarte gustos!
Alina Hoban
mai 21, 2016 @ 08:27
Secretul meu ete marinarea carni cu diferite condimente inainte cu doua ore si o pun la frigider, si binenteles gratarul sa fie incins.
Sidy
mai 21, 2016 @ 08:34
Secretul meu este ca cel mai bine e sa lasi carnea la marinat peste noapte si apoi sa o lasi sa ajunga la temperatura camerei; abia apoi punem fripturile pe un gratar, foarte bine încins.Eu zic ca in marinarea carnii sta tot gustul deosebit al gratarului..
Catalina Paun
mai 21, 2016 @ 08:43
Secretul gratarului meu sunt condimentele, mirodeniile si afumatura: carnea care sa stea la macerat in schinduf, boia, piper, sare, usturoi zdrobit si grill-ul uns cu sunca afumata inainte de asezarea preparatelor pe gratar.
Dan Ababei
mai 21, 2016 @ 08:55
Ceva de calitate pe gratar se face doar la jar domol.Condimentele trebuie bine alese pentru a nu schimba gustul natural.
Frant-Siminiceanu Constanta
mai 21, 2016 @ 08:59
Secretul prepararii gratarului sta in fragezimea si condimentarea carnii (se lasa la marinat cu o seara inainte intr-un bait de condimente, ales de fiecare, cu vin, ulei, bere sau apa minerala- eu prefer apa minerala) , dar si a modului cum a fost incins gratarul .
Aluculesei Brindusa
mai 21, 2016 @ 09:04
pregatirea gratarului este foarte importanta,condimentele si mixul in care marinam preparatele, Prejmerean Anita, Marin Ana
Misaras Oana Loredana
mai 21, 2016 @ 09:20
secretul meu atunci cand pregatesc gratarul sunt contimentele de calitate si usturoiul le condimentez vegeta,piper,boia, pun usturoi taiat marunt deasupra pe ele si putin ulei si le las o ora asa ancing gratarul si ma apuc de treaba
Mehedintu Dorin
mai 21, 2016 @ 09:22
secretul unui grătar reușit sunt: prepararea condimentelor si a cărnii si nu in ultimul rând focul care nu trebuie sa fie foarte iute!
Ionescu Aneta
mai 21, 2016 @ 09:30
Tin carnea marinata in frigider toata noaptea, condimente de calitate.
Lacramioara Baltag
mai 21, 2016 @ 09:34
De cu seara se taie carnea pentru gratar si se lasa la marinat in frigider alaturi de condimente, usturoi, sos, in functie de preferintele fiecaruia. A doua zi este numai buna de condimentata si de frageda si gustoasa pentru un gratar delicios.
Antohe VIctor
mai 21, 2016 @ 09:38
Carnea trebuie sa fie condimentata cu vegeta si lăsată la moderat mai multe ore!
Lucia Daniela
mai 21, 2016 @ 09:49
Pentru un gratar foarte suculent carnea se pune pentru o zi intr-un bait de condimente cu vin . Carnea trebuie sa fie taiata potrivit de groasa, batuta putin, gratarul incins si uns bine cu slanina
Dan Baicusi
mai 21, 2016 @ 09:59
Eu pun carnea doar cand e foarte incins gratarul si o intorc o singura data. Alaturi de cartofi copti e gratarul perfect!!
ghicioc otilia
mai 21, 2016 @ 10:11
Folosesc condimente si ierburi aromate,tin carnea in bait si pun mult suflet .
Cati Orasanu
mai 21, 2016 @ 10:13
Nu-mi lipseste niciodata vegeta din bucatarie, O folosesc intotdeauna si mancarurile mele au un gust special
BARABULA GETA
mai 21, 2016 @ 10:14
Secretul unui gratar bun si gustos este de al condimenta cu vegeta
Suciu Marius Petru
mai 21, 2016 @ 10:18
Singurul secret sunt condimentele de calitate de la Vegeta si Eva,nu ai nevoie de alt secret!!
filigeanu marius daniel
mai 21, 2016 @ 10:26
Secretul este să țin carnea la marinat si înainte să o pun pe grătar o condimentez cu vegeta
Lucia Clepce
mai 21, 2016 @ 10:39
Folosesc carne proaspata pe care o pun la marinat in ceapa, vegeta, sare, piper, putin ardei iute si o cana de vin.
Aghinitei Maria
mai 21, 2016 @ 11:02
Secretul pentru un preparat gustos la gratar este ca marinez carnea in vin, condimente si mustar , o las la frigider pana a doua zi si rezultatul este spectaculos; gustos si fraged!
Ambrus Mihaela
mai 21, 2016 @ 11:09
O pun l a macerat cu o seara inainte
Corina Podocea
mai 21, 2016 @ 11:46
Secretul meu pentru un gratar reusit este ca peste carnea cu condimente să torn vin si le las la marinat într-un vas acoperit, pana a doua zi, la frigider. Intotdeauna folosesc doar condimente de calitate, ca Vegeta.
GEORGESCU NICOLETA
mai 21, 2016 @ 11:56
Secretul meu pentru un gratar reusit: tin carnea in bait facut din ulei, vin alb, mirodenii timp de 2 zile si ung gratarul cu grasime pana sa pun carnea pe el pentru ca aceasta sa nu se lipeasca
Borca Mircea
mai 21, 2016 @ 12:13
Secretul unui gratar reusit este Vegeta si , marinarea carnii cu cateva ore inainte de-a fi pusa pe gratar.
pop aurelia
mai 21, 2016 @ 12:18
secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente,
Burcuş Andrada
mai 21, 2016 @ 12:28
Secretul meu pentru un gratar reusit este ca inainte de a pune carnea pe gratar, ung gratarul cu o bucata se slanina.
Gavriloi Vasile
mai 21, 2016 @ 12:39
Pun carnea la marinat in bere cu multe condimente.
DOBRIN VALI
mai 21, 2016 @ 12:41
SECRETUL UNUI GRATAR DE CALITATE ESTE MODUL DE PREPARARE SI CONDIMENTARE A PRODUSELOR CE URMEAZA A FI PREPARATE,
Farcus Valentin Costin
mai 21, 2016 @ 13:08
secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei pret de cateva ore
prejmerean anita
mai 21, 2016 @ 13:10
Condimentez carnea cu piper,vegeta cimbru si boia,putin ulei ,putin vin si o las la frigider pana a 2 a zi !!!!
Emil hossu
mai 21, 2016 @ 13:10
Pregaresc carnea cu o seara inainte. O pun intr-un bait din sos de soia, ulei de masline, cimbru, busuioc, piper, boia,oregano vegeta si bere blonda chimen ;marar;usturoi si o tin pana dimneata apoi o pun pe gratar iese delicios dupa ce ung gratarul cu grasime de gaina VEGETA MA AJUTA SA GATESC CEVA DELICIOS
Trandafir Ioana Rodica
mai 21, 2016 @ 13:10
Secretul unor preparate gustoase si apetisante este marinada in care sta carnea câteva ore . Iar preferată noastra este Vegeta Grill Condimente Lichide care ne ușurează munca drept pentru care va multumim frumos .
Gavrila Mirela
mai 21, 2016 @ 13:57
Tinuta la bait peste noapte cu condimente , vegeta, ierburi aromate, putin ulei si vin sau apa minerala, iar gratarul bine incins si un pic domolita dogoarea prin stropirea lui cu apa .
Iancu Luminita
mai 21, 2016 @ 14:13
Nu ma pot lauda ca as fi un bucatar iscusit, dar am invatat sa condimentez bine carnea si s-o las cel putin o ora la frigider sa-si insuseasca toate mirodeniile si dupa caz vin, bere.
Oprisoni Dana
mai 21, 2016 @ 14:25
Secretul meu pentru un gratar reusit este acela de a condimenta carnea cu vegeta,piper,condimente pentru gratar si a lasa la frigider cateva ore.Cand pun carnea pe gratar ung gratarul cu slanina.
maria ene
mai 21, 2016 @ 16:09
Secretul meu pentru un gratar reusit pun carnea la marinat in vin cu multe condiment Adina Roz, Dulce Alka
Lebada Lacramioara
mai 21, 2016 @ 17:04
Secretul meu atunci când pregătesc grătarul este folosirea condimentelor de calitate de la Vegeta.
ghizdavu iuliana simona
mai 21, 2016 @ 17:16
Secretul este sa tin la marinat carnea peste noapte in frigider cu condimente pentru carne ,vin ,ulei ,apoi o pun pe gratarul bine incins care a fost uns dinainte cu putina slanina
Ungureanu Lidia
mai 21, 2016 @ 17:26
Secretul unui gratar reusit consta in marinarea prealabila a carnii intr-un bait din vin si condimente .
ghicioc dan
mai 21, 2016 @ 17:36
secretul meu ptr un gratar delicios este marinarea carnii cu vin sau bere dupa caz , ierburi aromate, condimente si multa voie buna
ghizdavu marius
mai 21, 2016 @ 17:48
secretul meu este ca pun carnea la marinat peste noapte intr-un amestec de condimente oregano , usturoi , cimbru , piper ,boia dulce ,sare,vin si putin ulei ,apoi carne o pun pe gratarul bine incins
Matei Gabriela
mai 21, 2016 @ 17:59
Frincu Claudia, Constantin Matei. Secretul meu pentru un gratar reusit, este carnea marinata cel putin o noapte inainte de frigere ideal fiind sosul lichid Vegeta Barbeque. Gratarul inainte de a fi incins se freaca bine cu o bucata de slanina.Focul nu trebuie sa fie iute ci doar jar care asigura frigerea carnii atat cat trebuie fara sa fie arsa.
Constantin Matei
mai 21, 2016 @ 18:04
Secretul gratarului reusit consta in carnea care trebuie pusa la marinat(vezi noile condimente lichide Vegeta care sunt in functie de gustul fiecaruia) cu cateva ore inainte cel putin sau daca nu aceasta trebuie unsa cu putin ulei si apoi pusa pe gratarul incins. Este bine sa folosim si carbuni pentru gratar dar si lemnele sunt foarte bune. Inainte de frigere frecati gratarul cu putina slanina afumata.
Ionescu Camelia
mai 21, 2016 @ 18:13
Secretul este marinada in care tin o zi carnea de gratar, la frigider, bineinteles, un amestec de bere neagra, piper, sare, cimbru si boia iute!
Bleotu Gheorghe
mai 21, 2016 @ 18:16
Pentru carnea de porc, cele mai potrivite gusturi sunt cele de boia dulce şi/sau picantă, usturoi, cimbru, enibahar, chimen, dafin ,1.Pregatirea cărnii. Cărnurile pentru grătar se tranşează, se bat, se marinează din timp. Cu excepţia peştelui şi a puiului (mai puţin pieptul), cărnurile, în special cele fără os, se bat pentru frăgezire şi uniformizare. Bateţi carnea între 2 bucăţi de folie alimentară pentru a nu vă stropi 2.Marinarea. Pentru frăgezirea cărnurilor tari sau pentru îmbogăţirea gustutului se poate apela la marinare. Există nenumărate tipuri de marinate, împărţite în 2 mari categorii: umede şi uscate; marinatele umede, pe bază de ulei şi/sau acizi ( vin.lamaie,otet) plus condimente, şi marinatele uscate pe bază de sare şi condimente.Marinatele pe bază de ulei sunt mai fine şi acţionează îndelungat asupra cărnii în vreme ce cele pe bază de acizi (vin, oţet, lămâie, iaurt, multar, roşii, etc.) sunt mai punternice şi acţionează mai rapid
3.Timpi optimi pentru marinare
carnea roşie de vită, oaie sau miel – între 4 şi 6 ore
carne de vânat cum ar fi cea de căprioară – între 4 şi 6 ore sau mai mult
porc – între 2 şi 4 ore
pasăre (ex pui sau curcan) – între 2 şi 4 ore.
4.Frigerea.
Cărnurile se scot de la rece, înainte de a se frige cu 30 de minute pentru a se aclimatiza şi se pun pe grătar.
În cazul cărnurilor ideal este ca ele să se întoarcă doar o dată de pe o parte pe altă însă important este să fie bine gătite.Cărnurile sunt pătrunse când furculiţa introdusă în ele le străpunge uşor.
Grigore Valentin
mai 21, 2016 @ 18:33
Secretul gratarului meu sunt condimentele Vegeta pe care le folosesc intodeauna cu putin piper. Dorina Grigore, Olimpia Grigore
Ranescu Codruta
mai 21, 2016 @ 19:40
Secretul meu cand pregatesc gratarul este sa frec bine cu slanina gratarul apoi sa pun carnea care a fost condimentata cu Vegeta, sare, piper,iar cel mai important este focul facut cu lemne si carbuni,nu trebuie sa aiba flacara doar jar incins.
Fonodi Iosif
mai 21, 2016 @ 20:15
Pentru un gratar excelent pun carnea la marinat peste noapte.
Fonodi Erika
mai 21, 2016 @ 20:25
Secretul gratarului meu sunt carnea proaspata si condimente de calitate.
Dinu Ecaterina
mai 21, 2016 @ 20:32
Las carnea la marinat cel puţin două ore.
ZSIGMOND ERIKA
mai 21, 2016 @ 20:59
Secretul meu este carnea marinata si condimentata cu vegeta
Teodor Cristiana Carmen
mai 22, 2016 @ 01:12
Secretul unui gratar reusit este ca inainte cu o ora se pune carnea la bait cu condimente(rozmarin,cimbru,tarhon,busuioc,boia dulce,piper,chimen,enibahar,usturoi,vin alb,sare) pentru fragezimea carnii ,apoi se incinge gratarul ,il frec cu slanina si pun carnea pe gratar.
IONUT GAVRILA
mai 22, 2016 @ 08:53
Carnea se lasa la rece cu putin vin si condimente (usturoi, sare, boia, cimbru….) , se pune putin ulei de masline, daca aceasta este uscata si se pregateste gratarul (se curata,jar abundent, domolit ca intensitate).
stanescu alina
mai 22, 2016 @ 10:43
Boggy Danut Gabriel Craciunescu. secretul unui gratar reusit sta in grija cu care pregatesti totul. De la aprinderea focului,la pregatirea carnii cu cele mai bune condimente,apoi la placerea de a manc
Nicoleta Agache
mai 22, 2016 @ 10:45
Folosesc intotdeauna cu incredere condimentele Vegeta.
georgiana Mocanu
mai 22, 2016 @ 10:47
Secretul gratarului meu sunt condimentele Vegeta pe care le folosesc intodeauna alături de alte condimente sau plante aromate Mihaela Filigeanu Dorin Mehedintu
Popescu Daniela
mai 22, 2016 @ 10:51
Țin carnea la macerat , pun condimente din belșug și ung gratarul cu slănină .
antoanela
mai 22, 2016 @ 10:57
Dorina Balteanu Ana Mark condimentele sunt secretul meu atunci cand pregătesc carnea pt gratar
Caval Rodica Paula
mai 22, 2016 @ 11:01
Secretul meu , după ce carnea a fost pusa la macerat, este Vegeta !
stoica claudia
mai 22, 2016 @ 11:02
PORTIONEZ CARNEA ,O CONDIMENTEZ SI O LAS O ORA APOI O PUN PE GRATAR
Jipirescu Elena
mai 22, 2016 @ 11:02
Un timp adecvat de macerare si vegeta!
rafay daniela
mai 22, 2016 @ 11:06
condimentele ,prietenii si multa voie buna,
BARNA ZSIGMOND
mai 22, 2016 @ 11:28
Carnea sa fie proaspete,bine marinata si condimentata cu condimente de calitate:Vegeta
pintilie maria
mai 22, 2016 @ 11:31
secretul sunt condimentele care dau un gust aparte carnii ,
Gavriloi Adina
mai 22, 2016 @ 11:31
Atunci când pregătesc grătarul îmi place să fie carnea marinată, cu câteva ore înainte, cu vin și diferite condimente, după preferință.Carnea este bine să fie proaspătă, grătarul să fie uns cu slănină și focul făcut cu lemne.
Nu îmi place să fac un grătar pe repede înainte, ci să acord timp cărnii să se perpelească pe îndelete.
Alexandra Ioana
mai 22, 2016 @ 11:31
Carnea pregatita afara, la gratar nu mai are nevoie de mare lucru in plus avand gustul deosebit pe care numai carnea la gratar il are. Sare, piper, putina vegeta si…atat! 🙂 La fel si in cazul legumelor
Harabagiu Elena
mai 22, 2016 @ 11:38
Secretul gratarului meu este: o carne de calitate si Vegeta e vedeta
Lebada Mirel
mai 22, 2016 @ 12:06
Secretul meu pentru un gratar perfect este carnea bine condimentata si prietenii invitati la gratar sa fie flamanzi. Succes garantat! 😉
sanduleanu ionut
mai 22, 2016 @ 12:16
condimentez carnea apoi o tin la marinat peste noapte!
Grapa Mihaela
mai 22, 2016 @ 12:32
Pentru o friptura sau un gratar gustos este nevoie de vegeta pentru aroma si gust deosebit
Claudia Lungu
mai 22, 2016 @ 12:46
secretul meu este folosirea condimentelor de calitate Vegeta
Nemeth Carmen
mai 22, 2016 @ 12:51
Secretul meu pentru un gratar delicios este ca marinez carnea intr-un mix de condimente, usturoi zdrobit, ceapa verde tăiată mărunt și rondele de ghimbir proaspăt si țin la frigider până a doua zi .
Serban Elena
mai 22, 2016 @ 12:52
calitatea condimentelor in care macerez carnea si tipul lemnului pe care il combin cu carbunii la pregatirea gratarului
Baicusi Elena
mai 22, 2016 @ 13:12
Secretul gratarului sunt carnea proaspata si condimente de calitate. Ceaca Florina , Bogdan Zapata
meorcaneanu elena
mai 22, 2016 @ 14:38
Secretul meu pentru a prepara un gratar gustos este de a condimenta carnea cu condimente Vegeta ,le las câteva ore la frigider apoi le pun la gratar
meorcaneanu Elena
mai 22, 2016 @ 14:44
Secretul meu pentru un grătar cât mai gustos este de a condimenta carnea cu condimente Vegeta ,le las la frigider, câteva ore apoi, le pun pe gratar.
Cristina Stroe
mai 22, 2016 @ 14:49
Pun carnea la fezandat cateva ore si gratarul iese perfect atunci cand folosesti condimentele potrivite.
Barcer Mihaela
mai 22, 2016 @ 15:32
depinde de tipul de carne… daca e nevoie de marinada, daca nu, folosesc doar condimentele specifice
Ionita Andreea
mai 22, 2016 @ 15:52
Secretul gratarului meu sunt condimentele Vegeta pe care le folosesc cu mare drag.
Cosmin Boncu
mai 22, 2016 @ 15:53
Pun carnea la marinat peste noapte.
Adina Roz
mai 22, 2016 @ 16:01
Baitul bine facut, condimentele de calitate si rabdarea!
Aloman Adriana Valentina
mai 22, 2016 @ 16:34
Secretul meu este sa pun carnea la marinat cu Vegeta la frigider de seara pana dimineata pentru a se fragezi si a-si lua condimentele necesare !!!!
IONITA A. CARMEN
mai 22, 2016 @ 16:38
Folosesc condimente specifice tipului de carne sau marinata .
Postelnicu Mariana
mai 22, 2016 @ 17:07
Secretul gratarului meu sunt carnea proaspata si condimente de calitate. Mioara Joita, Maria Lucaci
Lavinia Elena
mai 22, 2016 @ 17:14
Secretul meu pentru un gratar perfect este Vegeta grill condiment lichid Barbeque.
POTOLINCA PETRONELA
mai 22, 2016 @ 17:29
carne proaspata,tinuta putin in bait,foculsa nu fie tare,pun mult suflet
cristina constanta
mai 22, 2016 @ 17:42
Secretul meu pentru un grătar cât mai gustos este de a condimenta carnea cu condimente speciale dar si sosul cu usturoi alaturi de care servim carnea: usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie, patreunjel, leustean, suc de rosii, ardei iute tocat.
constantin maricica
mai 22, 2016 @ 17:46
Secretul meu este aacela de a face focul doar cu lemne , iar carnea sa n u fie lasata sa aiba aspect de ars ci doar facuta suficient cat sa nu dauneze sanatatii!
Manea Ionela
mai 22, 2016 @ 18:23
Secretul meu este carnea sa fie condimentata sa devina gustoasa
Bistriceanu Ioana
mai 22, 2016 @ 19:04
Secretul gratarului meu este carnea de calitate si condimentarea carnii,si tinuta la bait cateva ore .
Alexandrescu Crinu
mai 22, 2016 @ 19:07
Carnea pentru gratar o pregatesc cu o seara inainte, pun sos de visine, ulei de masline, usturoi tocat, piper, cimbru, busuioc, boia. Fac un bait si pun carnea in el. A doua zi pun carnea pe gratarul incins, o intorc dupa ce s-a facut bine pe o parte.
Lako Arpad
mai 22, 2016 @ 19:09
pentru un gratar perfect ai nevoie de carne si condimente de calitate .Retul vine de la sine daca totul este facut cu drag
sanduleanu lenuta
mai 22, 2016 @ 19:31
Tin carnea la marinat peste noapte,cu vin ,condimente si un strop de ulei
Asimionesei Roxana
mai 22, 2016 @ 19:52
Las carnea la marinat o noapte intreaga!
Gavrila Marioara
mai 22, 2016 @ 19:54
Secretul unui gratar reusit sta in alegerea unei carni proaspate, tinuta in bait vreo 12 ore ,focul sa nu fie tare si mult suflet in tot ceea ce faci .
elena nastase
mai 22, 2016 @ 20:15
condimentele sunt secretul meu atunci cand pregatesc gratarul
Daniela Alexandra Verde
mai 22, 2016 @ 23:05
curat gratarul cu ceapa pentru a se elimina toate mirosurile si il ung cu grasime
TRICA Maria Angelica (fb:Oana Maria)
mai 23, 2016 @ 04:05
Coastele de porc, le înăbuş câteva minute într-un amestec de apă şi ulei (50%-50%), cu cimbru, multă boia, usturoi şi dafin, înainte de a le frige pe grătar. Coastele de vită adoră marinatele pe bază de muştar-ketchup, cu oţet, zahăr brun, Tabasco şi busuioc, însă trebuiesc curăţate de marinată înainte de a le pune pe grătar pentru a nu se arde.
Dinu Florina Madalina
mai 23, 2016 @ 09:06
Carnea trebuie sa fie de calitate, cat mai proaspata, ianinte sa o pun pe gratar o las la marinat cateva ore.
Marin Theodora
mai 23, 2016 @ 09:29
Secretul meu consta in timpul in care las carnea la macerat in frigider dupa ce am condimentat-o,focul de la gratar sa nu fie intens pentru a nu o arde pe exterior
Smarandache Daniella
mai 23, 2016 @ 09:55
Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin si ulei de masline si tinute la frigider cateva ore sau de seara pana a doua zi.
Alexandra
mai 23, 2016 @ 10:32
Secretul gratarului meu consta in alegerea carnii, cat mai proaspata si in alegerea condimentelor: cimbru,busuiocul,piper,sare,oregano
candrea nadia
mai 23, 2016 @ 11:25
Condimente din belsug, gratarul incins si multa buna-dispozitie!
Lako Arpad
mai 23, 2016 @ 12:31
penru un gratar cu reusita ai nevoie numai de carne si condimente de calitate , Si la final de prieteni cu voie buna si un paharel de bere bine racit .
Alina Gabriela
mai 23, 2016 @ 15:26
Ung gratarul cu niste slanina inainte de a pune carnea pe el, condimentez carnea de pui cu un sos format din mustar si usturoi si o las peste noapte in frigider sa isi traga toate aromele.
Savin Claudia
mai 23, 2016 @ 15:41
Secretul meu atunci cand pregatesc gratarul este reprezentat de marinarea carnii in usturoi,cimbru,piper,ulei de masline ! Iese un gratar demential servit cu mujdei din rosii coapte pe gratar si usturoi pisat.
Raducanu Simona
Loredana Vartolomei
hurmuz vasile
mai 23, 2016 @ 15:48
Condimentele speciale pentru gratar sunt secretul meu atunci cand pregătesc carnea pt gratar ,gratarul trebuie uns foarte bine cu grasine (slanina )
Sin Elisabeta
mai 23, 2016 @ 15:55
PUN CARNEA LA MARINAT DE SEARA IN AMESTEC DE CONDIMENTE,VIN,ULEI DE MASLINE
florentinahurmuz
mai 23, 2016 @ 18:07
secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente speciale pentru gratar pentru a se fragezi si pentru un gust mai intens de mirodenii
Constantin aurora
mai 23, 2016 @ 18:16
Secretul meu este sa țin carnea la macerat (vin,ulei si condimente vegeta)
constantin daniel
mai 23, 2016 @ 18:58
Las carnea intr un bait format din vin,ulei si condimente vegeta
Monica Marton
mai 23, 2016 @ 19:34
il pregatesc si condimentez inainte cu o zi, cu vegeta
chiran mihaela daniela
mai 23, 2016 @ 19:40
secretul meu pentru un gratar bun este marinarea carnii cu condimente
Goleanu Anisoara
mai 23, 2016 @ 20:29
Cu Vegeta Grill Condimente Lichide asigur succesul gratarului meu de fiecare data!Incercati si voi si, cei care vor gusta gratarul tau, vor fi foarte multumiti de gustul si aroma preparatelor.
Mihaela Scarlat
mai 23, 2016 @ 22:07
Secretul meu este condimentarea cărnii cu vegeta
Daniela Zaharia Daniele
mai 23, 2016 @ 23:15
Las carnea la marinat cateva ore, intr-un amestec de ulei, vin si condimente specifice tipul de carne (sau peste).
TRICA VIORICA
mai 24, 2016 @ 00:29
Indiferent de modul in care pregatesc focul pentru gratar, las fumul sa cuprinda carnea si sa se impregneze in ea. Pana la urma, asta e si farmecul: sa simti o nuanta subtila si aromata in timp ce savurezi preparatele. In functie de lemnul pe care il folosesc, mancarea va avea un gust si un miros speciale.
Sin Rodica Ionela
mai 24, 2016 @ 10:04
LAS CARNEA LA MARINAT PESTE NOAPTE,FOLOSESC CONDIMENTE VEGETA SI COMBIN LEMNELE CU,CARBUNII
Sora Catalina
mai 24, 2016 @ 10:09
Atunci cand pregatesc gratarul ung cu putina grasime ca sa fiu sigura ca nu se lipeste carnea
Miron Cristina
mai 24, 2016 @ 10:45
Secretul meu pentru un gratar cat mai gustos este sa tin carnea la bait cel putin o zi cu un amesctec de condimente si un vin bun.
moraru
mai 24, 2016 @ 11:01
Condimentez carnea inainte cu o zi cu condimente de la Vegeta
Irina Alexa
mai 24, 2016 @ 11:43
Condimentez carnea cu cateva ore inainte de a o frige, astfel gustul ei va fi unul minunat.
Grigore Olimpia
mai 24, 2016 @ 13:41
folosesc condimentele Vageta aproape la toate mancarurile si mai ales la gratar . Alex Dusca, Marian Ilin
Grigore Dorina Elena
mai 24, 2016 @ 14:01
Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la bait cu condimente, miere, vin si ulei pret de cateva ore. Nu uit niciodata sa pun si Vegeta
ungureanu gabriela
mai 24, 2016 @ 15:01
pentru un gratar delicios dau cu sare la carne cu cel putin 12 ore inainte.
Lako Iuliana
mai 24, 2016 @ 15:08
pentru un gratar reusit ai nevoie de carne ,condimentul potrivit si putina dragoste in tot ce faci
Victoria White
mai 24, 2016 @ 18:27
secretul meu consta in marinarea carnii cu 7-8 ore ininte sau chiar cu 12 ore, depinde de carne.
Cristea Sanda
mai 24, 2016 @ 19:49
Secretul gratarului este carnea care trebuie tinuta la un bait cu condimente, vin, zeama de lamaie si ulei de masline , tinuta la frigider cateva ore sau de seara pana a doua zi.
TRICA ILIE
mai 25, 2016 @ 00:02
Carnea si carnatii se rumenesc frumos pe gratar,daca presarati deasupra un fir de zahar.
Sin Ion
mai 25, 2016 @ 11:02
SECRETUL GRATARULUI MEU ESTE AMESTECUL DE MIRODENII CIMBRU,USTUROI,SARE,PIPER,PUTINA BOIA IUTE,ROZMARIN USCAT CITEVA FIRE DE MENTA PROASPATA,SUCUL DE LA O LAMAIE CITEVA LINGURI DE ULEI SI UN PAHAR DE VIN ROSU .PUN CARNEA IN ACEST AMESTEC SI O TIN PESTE NOAPTE.
Gabriela Zamfir
mai 25, 2016 @ 15:56
Intotdeauna folosesc carne proaspata,niciodata congelata,o ung cu putin ulei de masline si o frec cu un amestec de mirodenii, ierburi si sare sau cu Vegeta Grill Condimente pentru Carne la Gratar ,in functie de tipul carnii,pentru aroma si o tin cateva ore in folie de plastic la rece.Ma asigur ca am jar suficient pentru întreaga cantitate de carne pe care vreau sa o pregatesc si nu o intorc pana ce nu aprins o crusta.
Cornelia Becheru
mai 25, 2016 @ 16:43
Carnea trebuie condimentata si lasata aproximativ o jumatate de ora la macerat!
Magdalena Alexandrescu
mai 25, 2016 @ 19:34
carnea pentru gratar trebuie sa fie condimentata bine cu vegeta pentru a fi gustoasa, cu ulei de masline si un strop de vin
Cristea Ionita
mai 27, 2016 @ 10:35
Secretul gratarului meu sunt carnea proaspata, marinare cel putin doua ore si condimente de calitate.
Tiberiu Alboiu
mai 27, 2016 @ 19:24
secretul meu sunt condimentele de calitate pe care le aleg cu atentie cand merg in magazin 🙂
Marginean Alina
mai 27, 2016 @ 22:14
Amalia Sasarman si Popescu Daniela …secretul meu este sa combin diverse condimente si las carnea la marinat cu ele minim 2 ore apoi o gatesc
moraru
mai 27, 2016 @ 22:19
Condimentez carnea inainte cu o zi cu condimente de la Vegeta.
Cercea Irina
mai 27, 2016 @ 22:20
Condimentez carnea inainte cu o zi. Iar gratarul il ung cu putin ulei Flory Sela , Cornelia Tunsu
Judit
mai 27, 2016 @ 22:28
Las carnea la marinat, la rece, cca 24 de ore si folosesc grasime de porc, untura sau slanina, pentru ungerea gratarului.
tender carmen
mai 27, 2016 @ 22:33
Marinez carnea pentru macar cateva ore.
Rodica Raluka
mai 27, 2016 @ 22:34
Marinez carnea cu cel putin 5 ore inainte cu condimente Vegeta
Mane-Popa Daniela
mai 27, 2016 @ 22:44
Carnea de gratar o condimentez cu mirodenii si o las la macerat cateva ore
Dumitru Aurelia
mai 27, 2016 @ 22:47
Ung gratarul cu grasime,Carnea o las cateva ore la marinat ,inaunte de a o pune pe gratarul bine incins,Apoi o stropesc cu bere.
Cristina-Elena Antohe
mai 27, 2016 @ 22:52
Secretul meu atunci când pregătesc grătarul este folosirea condimentelor de calitate de la Vegeta. Victor Antohe Georgeta Pascali
Caval Rodica Paula
mai 27, 2016 @ 22:54
Marinez carnea 24 ore si apoi folosesc Vegeta Grile.
Daniela
mai 27, 2016 @ 22:56
pregatesc carnea pentru gratar si o condimentez cu o zi inainte, intotdeauna folosesc pentru gratar lemne si nu carbuni pentru a-si pastra carnea aroma, ung gratarul cu slaninuta, iar cand intorc carnea pe gratar adaug cimbru care ii da o aroma excelenta.
Chertes Ioana
mai 27, 2016 @ 23:03
Se condimentează carnea de seara
Stoica Mariana Evelina
mai 28, 2016 @ 02:16
Secretul sotului meu cand pregateste carnea pe gratar este sa unga gratarul foarte bine cu slanina de porc si apoi sa condimenteze carnea cu Secretul Gustului si ulei cam atat bafta tuturor <3
Monica Marton
mai 28, 2016 @ 08:12
Il pregatesc si condimentez inainte cu o zi.
Murarasu Oana-Nicoleta
mai 28, 2016 @ 09:45
Secretul meu este sa las inainte carnea la marinat.
Dumitrina Usturoi
mai 28, 2016 @ 13:41
Marinez carnea cu bere, ii da o fragezime si un gust extraordinar
nutiu claudya
mai 28, 2016 @ 13:42
wow aveti un concurs bun si folositor 🙂 eu pun la gratar in tot deauna si vegeta cu plic albastru e preferatul meu si nu doar pe gratat si in ciorbe si friptura da o aroma speciala bine inteles si piper macinat proaspat ect .
Marius Nitu
mai 28, 2016 @ 15:03
Secretul meu sta in condimentele pentru carne pe care le folosesc si in lemnul cu care fac focul.
lautarescu adriana
mai 28, 2016 @ 16:11
SECRETUL MEU ESTE MARINAREA CARNII CU :FOI DE DAFIN ,USTUROI ,TARHON ,BOABE DE MUSTAR, ULEI DE MASLINE
ungureanu ioana
mai 28, 2016 @ 16:13
Ung gratarul cu grasime,Carnea o las cateva ore la marinat
Maria Marcela
mai 28, 2016 @ 17:18
secretul meu consta in baitul in care tin carnea
Antohe Victor
mai 28, 2016 @ 18:40
Secretul meu atunci când pregătesc grătarul este folosirea condimentelor de calitate de la Vegeta. Cristina-Elena Antohe Georgeta Pascali
cornila adrian
mai 29, 2016 @ 08:50
Marinez carnea cu 24 de ore inainte
Antoneta Virtea
mai 29, 2016 @ 15:33
Fac o marinata cu condimente, usturoi si iaurt care fragezeste carnea foarte bine.
ion oprea
mai 29, 2016 @ 16:44
țin carnea la marinat peste noapte în frigider.
lautarescu daniel
mai 29, 2016 @ 17:14
PUN CARNEA LA MARINAT DE SEARA IN AMESTEC DE CONDIMENTE,VIN,ULEI DE MASLINE
Yady Deea
mai 29, 2016 @ 18:28
Marinez carnea cu 24 de ore inainte
Goleanu Anisoara
mai 29, 2016 @ 18:38
Marinez carnea cateva ore in bait cu condimente Vegeta pentru gratar si apoi frig carnea ,intorcand-o pe ambele fete,pentru a fi patrunsa bine.
Goleanu Constantin
mai 29, 2016 @ 18:40
Pregatesc gratarul cu lemne si carbuni, tin carnea in bait cateva ore pentru a se fragezi si apoi o frig pe ambele parti, fara a o arde.
pop aurelia
mai 29, 2016 @ 19:13
Sa fiu sincera eu o pregatesc un gratar foarte suculent carnea se pune pentru o zi intr-un bait de condimente cu vin . Carnea trebuie sa fie taiata potrivit de groasa, batuta putin, gratarul incins si uns bine cu slanina
Mirela-Liliana Ion
mai 30, 2016 @ 12:20
Carnea pentru gratar o tai in proportiile dorite si apoi o condimentez cu aromele preferate de cei dragi,si o las sa stea cel putin cateva ore pentru a se intrepatrunde aromele,condimentele si a deveni frageda si gustoasa.
O zi frumoasa !!