De curând am încercat
Mielul caramelizat.
Cu mazăre combinat
E de-a dreptul minunat!
INGREDIENTE
- 8 coaste de miel (potrivite)
- 4 linguri zahar brun
- 2 lingurite boia dulce
- sare, sumak, oregano
- 400 gr mazare congelata
- 200 gr ricotta
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
- amestecam toate condimentele intr-un bol Trecem fiecare bucata de coasta de miel prin acest amestec, apoi le asezam intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei de masline.
- Acoperim vasul cu o folie de aluminiu. Lasam la cuptorul preincalizt la 160 grade pentru 1 ora, apoi dam folia la o parte si mai lasam inca 15 minute la 220 de grade, pana cand acestea se rumenesc.
- Punem mazarea la fiert (fara a fi decongelata). Lasam sa fiarba aproximativ 30 minute (verificam daca este fiarta). Scurgem bine de apa, apoi pasam mazarea apoi adaugam branza ricotta si condimente dupa gust.
- Pofta mare!
Valentina Mihaescu
septembrie 14, 2013 @ 08:34
Deliciasa mancare ai pregatit!
Paula Gafitescu
septembrie 16, 2013 @ 09:01
O mancare tare buna, imi plac si coastele de miel iar piureul de mazare e tare gustos!
Maria
septembrie 16, 2013 @ 17:27
grozava reteta!
Laura
septembrie 17, 2013 @ 10:04
Foarte fain! Trebuie sa incerc si eu piureul de mazare.
maria mihalache
octombrie 3, 2013 @ 22:55
wow……………….ce pofta mi-ai facut.
da…………….si eu trebuie sa incerc acest piure.
Cristina
decembrie 16, 2013 @ 14:23
Iti poti spune te rog cu ce pot inlocui sumak-ul? Cu ce se aseamana? Multumesc!
hapleablog
decembrie 16, 2013 @ 22:20
Sumakul nu e indispensabil. Poate sa lipseasca. Nu imi dau seama cu ce ar putea fi inlocuit… O seara frumoasa!