La mulți ani, Costele! La mulți ani, Nuți!
Iată un desert pentru a sărbătorii
Cu el vă veți da gata oaspeții:
Inegalabilul cheesecake cu kiwi!
INGREDIENTE pentru blat
pentru crema
pt topping
- 3 kiwi
- 1 plic tort gelee (gelatina pt glazurat deasupra)
PLAN DE LUCRU cheesecake cu kiwi
- macinam biscuitii cu mixerul, topim untul.
- turnam untul peste biscuiti si amestecam. Ce obtinem intindem pe fundul unei tavi cu pereti detasabili (diametru 25 cm).
punem pe bain-marie ciocolata impreuna cu frisca lichida.
Lasam sa se topeasca ciocolata, amestecand.
amestecam crema de branza cu ajutorul unui tel, apoi adaugam pe rand ouale si omogenizam tot cu telul.Peste acest amestec adaugam ciocolata topita si omgenizam usor.
- Turnam amestecul obtinut peste biscuiti.
- Lasam la cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute, pana se rumeneste frumos.
- Pentru topping taiem kiwi-ul rondele si acoperim suprafata cheesecake-ului (rece) cu kiwi. Apoi preparam tort-gelee conform instructiunilor de pe plic si turnam peste kiwi.Lasam la frigider macar 2-3 ore, apoi servim cu mare pofta
- Cheesecake cu kiwi, un desert dulce-răcoritor pe gustul tuturor.