cheesecake brownies

CHEESECAKE BROWNIES

Desert dulce-moderat. Rafinat, echilibrat
Tot ce simți când guști e imposibil de descris
Pune-te-n pielea mea. Spune-mi c-ai încercat
Negresă cu brânzică – cheesecake brownies.

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata (100 gr ciocolata cu lapte, 100 gr ciocolata dark)
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 75 gr faina
  • ½ praf de copt
  • 3 oua
  • 1 galbenuscheesecake brownies poza 1

pentru crema de branza

  • 200 gr crema de branza
  • 1 albus de ou
  • 50 gr zaharcheesecake brownies poza 9

PLAN DE LUCRU cheesecake brownies

  1. topim pe bain-marie ciocolata cu zaharul si untul, cheesecake brownies poza 2apoi o lasam putin sa se racoreasca timp in care separam ouale. Batem spuma albusurile cu 2 linguri de zahar. Separat mixam galbenusurile pana cand acestea isi dubleaza volumul. cheesecake brownies poza 3Incorporam ciocolata topita peste amestecul de galbenusuri. cheesecake brownies poza 4Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam tot cu o spatula de silicon.cheesecake brownies poza 5 cheesecake brownies poza 6
  2. Adaugam spuma de albusuri si incorporam usor tot cu spatula.cheesecake brownies poza 7
  3. Turnam compozitia intr-un vas termorezistent (ceramic) dimensiune 30×20 cm, uns cu unt.cheesecake brownies poza 8
  4. Pregatim crema de branza, amestecam crema de branza cu zaharul, batem albusul spuma. cheesecake brownies poza 10Le omogenizam usor cu o spatula de silicon.cheesecake brownies poza 11
  5. Punem cu o lingurita cuiburi din crema de branza, peste aluatul de brownies. cheesecake brownies poza 12Apoi ne “jucam” cu o scobitoare si facem un “model “.cheesecake brownies poza 13
  6. Lasam la cuptor la 170 grade 30-35 minute. cheesecake brownies poza 14Trebuie sa tremure usor cand scoatem prajitura din cuptor. Trebuie sa ramana mijlocul moale si ciocolatos.
  7. Pofta buna la cheesecake brownies! cheesecake brownies

5 Comments
coco

martie 19, 2016 @ 14:20

Reply

nu, chiar nu stiam de negresa cu branza dar arata intr-un mare fel 🙂

olivia

martie 19, 2016 @ 16:06

Reply

Iti fac mare pofta.

COJOCARU GEORGETA

martie 25, 2016 @ 18:53

Reply

Buna ziua!
Tocmai am pus la cuptor aceasta prajitura, dar am o intrebare si va multumesc pentru raspuns. Topim ciocolata cu zaharul si untul, apoi batem albusurile cu doua linguri de zahar si amestecam galbenusurile cu restul de zahar!!!!??? Care zahar? Cat zahar punem la ciocolata si cat la galbenusuri? Eu am pus, conform experientei mele in prepararea dulciurilor, dar as prefera sa stiu mai precis! Multumesc!

hapleablog

martie 27, 2016 @ 20:48

Reply

Buna seara!
Topim ciocolata cu 100 gr zahar. Albusurile se mixeaza cu 2 linguri de zahar (cat sa devina o spuma lucioasa), aceasta cantitate fiind separata de cele 100 gr. Iar galbenusurile se mixeaza fara zahar (am modificat acum in reteta). O seara placuta.

Flori

iulie 11, 2017 @ 12:13

Reply

Multumesc pentru reteta. Am testat-o si este delicioasa. Invitatii mei au savurat aceasta prajitura.
Zi frumoasa!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010-2020