CHEC RAPID

chec rapid 8

Pufos, aratos, delicios si foarte rapid de facut. Haplea vi-l recomanda cu mare drag.

Ce iti trebuie pentru un chec (poza1):
– 4 oua
– 120 gr de zahar
– 100 gr de faina
– 1 plic praf de copt
-1 plic zahar vanilat
– esenta de vanilie
– stafide

Plan de lucru:
– batem ouale intregi, adaugam treptat zaharul (poza2)
– in ploaie se presara apoi faina amestecata cu praful de copt (poza 3). Mixam in continuare.
– din amestecul obtinut separam intr-un alt bol 4-5 linguri pe care le amestecam cu 2 linguri de cacao (poza 4).
– turnam compozitia alba (amestecata cu coaja de lamaie) intr-o forma de chec tapetata cu foaie de copt, presaram stafidele (poza 5).
– adaugam compozitia de cacao si o amestecam cu cea alba (poza 6)
– bagam cuptorul incins aproximatix 30 min., pana trece testul scobitorii (poza 7) si se mananca cu mare pofta (poza 8 )

Timp de preparare: 50 de minute (incluzand timpul cat sta la cuptor)
Pret: 6.5 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


8 Comments
Florina

septembrie 29, 2011 @ 06:21

Reply

Intotdeauna mi-a placut checul 😉

cat’s kitchen

septembrie 29, 2011 @ 06:59

Reply

mmmmm , ce bun e langa o cana de lapte dimineata!!!!

diamar – bucataria galbena

septembrie 29, 2011 @ 10:59

Reply

o bunatate de chec.O zi buna sa ai.

Alice

septembrie 29, 2011 @ 11:35

Reply

ce pufosenie…..f bun

Dulcegarii culinare

septembrie 29, 2011 @ 21:16

Reply

rapid si delicios!

Irina

octombrie 2, 2011 @ 13:48

Reply

E bun checul meu dar si al tau ma atrage foarte mult!

Madalina

mai 18, 2016 @ 14:36

Reply

Super a iesit! si e atat de simplu de facut…
Am mai gasit o reteta buna de chec aici: http://sapreparamsavuros.ro/re%C8%9Bete/chec-pufos-in-doua-culori.120.html?id=1596
Ce parere ai despre ea?

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 744 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010