CEAFA DE PORC LA CUPTOR

De Crăciun, puneți pe masă o friptură
Care, fără exagerare, se topește-n gură.

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 carnati afumati si uscati

ceafa de porc poza 1

pentru marinata

  • 50 ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • boia dulce

 

PLAN DE LUCRU

 

  1. Taiem carnea in felii mai groase, apoi amestecam ingredientele pentru macerat si masam carnea cu acest amestec.
  2. Lasam carnea la macerat intr-un vas la frigider peste noapte .
  3. Punem carnea intr-o tava, presaram carnatii taiati rondele (poza 2).ceafa de porc poza 2
  4. Adaugam apa doar pe fundul tavii, acoperim cu folie de aluminiu (poza 3). ceafa de porc poza 3
  5. Lasam la cuptorul incins la 170 grade  o ora si jumatate.
  6. Pofta buna! (poza 4)ceafa de porc poza 4

 


2 Comments
parbrize

ianuarie 7, 2015 @ 16:43

Reply

o reteta foarte gustoasa si aratoasa

Mama Mia

februarie 4, 2015 @ 01:01

Reply

Nu aveti mila deloc de siluetele noastre :))

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010