De Crăciun, puneți pe masă o friptură
Care, fără exagerare, se topește-n gură.
INGREDIENTE
- 1 kg ceafa de porc
- 2 carnati afumati si uscati
pentru marinata
- 50 ulei de masline
- 100 ml vin rosu
- cimbru uscat
- sare, piper
- boia dulce
PLAN DE LUCRU
- Taiem carnea in felii mai groase, apoi amestecam ingredientele pentru macerat si masam carnea cu acest amestec.
- Lasam carnea la macerat intr-un vas la frigider peste noapte .
- Punem carnea intr-o tava, presaram carnatii taiati rondele (poza 2).
- Adaugam apa doar pe fundul tavii, acoperim cu folie de aluminiu (poza 3).
- Lasam la cuptorul incins la 170 grade o ora si jumatate.
- Pofta buna! (poza 4)
parbrize
ianuarie 7, 2015 @ 16:43
o reteta foarte gustoasa si aratoasa
Mama Mia
februarie 4, 2015 @ 01:01
Nu aveti mila deloc de siluetele noastre :))