Daca sunteti in cautarea unei retete care se executa relativ rapid, Haplea va face o recomandare.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 400 gr de carne tocata (am folosit de piept de pui)
– 300 gr costita
– 4 cartofi mari (pe care i-am fiert in coaja)
– 100 gr cascaval
-sare, piper, delikat
-o lingura bulion
Plan de lucru:
– Spalam bine si punem cartofii la fiert in coaja. Intre timp, preparam umplutura de carne. Calim carnea, apoi adaugam costita taiata marunt (poza 2).
– Condimentam dupa gust. Adaugam pasta de rosii (poza 3)
– Cartofii fierti si raciti sunt scobiti pentru a putea sa ii umplem (poza 5). Cartoful fiert obtinut prin scobire este amestecat cu carnea (poza 4).
– Umplem cartofii cu amestecul obtinut (poza 6), presaram cascaval ras (poza 7). Lasam la cuptor pentru aproximativ 20 minute, apoi servim (poza 8)
– pofta buna!
Timp de preparare: 50 de minute
Pret: 3.5 lei /portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
FLORY
februarie 26, 2012 @ 12:29
Deliciosi,merita incercati!
DiaMar bucataria galbena
februarie 26, 2012 @ 13:04
Sunt extra buni si frumosi.O zi minunata iti doresc.
Fancy Cake
februarie 26, 2012 @ 17:07
Cartofii copti sunt preferatii nostri!
maria mihalache
februarie 26, 2012 @ 18:51
Wow……..ce buni trebuie sa fie.
O seara minunata!
Simona
februarie 26, 2012 @ 19:41
O reteta care trebuie probata!
zilahi adela
februarie 26, 2012 @ 21:08
Deliciosi!! Am sa-i fac in curand :), tare pofta mi s-a facut! 🙂
pansy
februarie 27, 2012 @ 10:46
o bunatate!
coco
februarie 27, 2012 @ 11:49
o sa incerc si eu , arata minunat !