CARTOFI UMPLUTI CU CARNE

Daca sunteti in cautarea unei retete care se executa relativ rapid, Haplea va face o recomandare.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
– 400 gr de carne tocata (am folosit de piept de pui)
– 300 gr costita
– 4 cartofi mari (pe care i-am fiert in coaja)
– 100 gr cascaval
-sare, piper, delikat
-o lingura bulion

Plan de lucru:
– Spalam bine si punem cartofii la fiert in coaja. Intre timp, preparam umplutura de carne. Calim carnea, apoi adaugam costita taiata marunt (poza 2).
– Condimentam dupa gust. Adaugam pasta de rosii (poza 3)
– Cartofii fierti si raciti sunt scobiti pentru a putea sa ii umplem (poza 5). Cartoful fiert obtinut prin scobire este amestecat cu carnea (poza 4).
– Umplem cartofii cu amestecul obtinut (poza 6), presaram cascaval ras (poza 7). Lasam la cuptor pentru aproximativ 20 minute, apoi servim (poza 8)
– pofta buna!

Timp de preparare: 50 de minute
Pret: 3.5 lei /portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


8 Comments
FLORY

februarie 26, 2012 @ 12:29

Reply

Deliciosi,merita incercati!

DiaMar bucataria galbena

februarie 26, 2012 @ 13:04

Reply

Sunt extra buni si frumosi.O zi minunata iti doresc.

Fancy Cake

februarie 26, 2012 @ 17:07

Reply

Cartofii copti sunt preferatii nostri!

maria mihalache

februarie 26, 2012 @ 18:51

Reply

Wow……..ce buni trebuie sa fie.
O seara minunata!

Simona

februarie 26, 2012 @ 19:41

Reply

O reteta care trebuie probata!

zilahi adela

februarie 26, 2012 @ 21:08

Reply

Deliciosi!! Am sa-i fac in curand :), tare pofta mi s-a facut! 🙂

pansy

februarie 27, 2012 @ 10:46

Reply

o bunatate!

coco

februarie 27, 2012 @ 11:49

Reply

o sa incerc si eu , arata minunat !

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright Retete-haplea.ro 2010