Un medic mă sfătuieşte,
Şi nu pare că glumeşte:
„Măcar o dată pe an,
Mâncaţi cartofi cu şofran!”
INGREDIENTE
- 4 cartofi medii
- 200 ml smantana dulce (de gatit)
- 1 pliculet sofran
- ulei pentru prajit
- sare
Curatam si taiem cartofii felii de circa 2 cm grosime apoi ii punem la prajit.Intre timp amestecam smantana cu sofranul.
Cand cartofii sunt prajiti, adaugam amestecul de smantana si mai lasam 5 minute pe foc.
Servim fie pe post de garnitura, fie ca fel de mancare principal.
Pofta mare!
Cristina
august 5, 2013 @ 07:41
Cred ca sunt tare gustosi!
mihaela
august 5, 2013 @ 11:13
daca recomanda medicul 😉
Nu refuz o porție 🙂
Dorina
august 5, 2013 @ 12:31
Interesanta idee
DiaMar bucataria galbena
august 5, 2013 @ 19:05
Cu siguranta nu refuz daca asa se recomanda!Numai bine!
Retetegg
august 6, 2013 @ 18:52
Apoi daca asa a zis doctorul musai sa-i incerc, ca sofranul imi place, cartofii imi plac 😀 La fix 🙂
Nicoleta- Agenda di Nico
august 7, 2013 @ 14:24
Vai ce buni…rapizi si gustosi ! Ii fac sigur !!!
o zi buna!
Dea
august 8, 2013 @ 16:21
Buni !!
tabita
martie 14, 2014 @ 16:24
si daca ii fac inabusiti si nu prajiti??? se schimba gustul?? si un sfat pentru cine prajeste, folositi ulei de palmier e mai sanatos si cu punct de ardere mai ridicat