Spanacul este la moda in aceste zile.
Ce iti trebuie (poza 1):
– 800 gr spanac (am folosit congelat)
– 1 pachet cannelloni (am folosit 22 tuburi Panzani)
– 3 oua
– 300 grame branza dulce
– 100 grame cascaval ras
– 50 grame parmezan
– 1 lingura pasta de rosii
Pt sosul bechamel:
– 50 gr unt
– 1 lingura de faina
– 300 ml lapte
– sare, piper
Plan de lucru:
– calim spanacul congelat (poza 2) si il lasam pe foc pana se inmoaie. Condimentam dupa gust (poza 3). Intr-un bol in care am pus branza dulce (poza 4), adaugam si spanacul scurs bine si cele 3 oua (poza 5).
-se umple fiecare tub de cannelloni cu aceasta compozitie, apoi le asezam intr-un vas uns cu unt (poza 6).
-intre timp preparam sosul bechamel. Punem untul la topit (poza 7), adaugam faina si amestecam bine cu telul circa un 1 minut. Apoi adaugam laptele treptat, dar continuam sa amestecam cu telul, pana obtinem sosul dorit. Presaram sare, piper alb (poza 8 ). Adaugam acest sos peste cannelloni (poza 8), apoi acoperim cu parmezan si cascavalul razuit (poza 10). Diluam si pasta de rosii in putina apa, apoi turnam printre cannelloni (poza 11)
– lasam la cuptor aproximativ 25 minute, pana se rumenesc pe deasupra (poza 12)
– pofta buna!
Timp de preparare: 40 minute
Pret : 1.5 ron /bucata (pretul depinde de locul de unde cumparati ingredientele si de inflatie)
FLORY
februarie 28, 2012 @ 18:12
De nerefuzat!
Daniela
februarie 28, 2012 @ 19:05
Sanatosi si deliciosi… mai ales ca sint cu spanac…
zilahi adela
februarie 28, 2012 @ 19:22
Hmmmm, imi vine sa mananc tot de acolo, sunt tare infometata! 🙂
DiaMar bucataria galbena
februarie 29, 2012 @ 06:32
Foarte buni.O zi minunata iti doresc.
Gianina
februarie 29, 2012 @ 09:11
buna idee! yami!
Simona
februarie 29, 2012 @ 18:54
Excelenta combinatie! Trebuie neaparat sa fac si eu!
Magda Adina
martie 2, 2012 @ 07:24
Asta da , imi place !!!!
Adi
aprilie 24, 2013 @ 10:14
Azi sau maine fac si eu numai cred ca am sa mai bag in amestec si piept de pui 😀
hapleablog
aprilie 24, 2013 @ 16:59
Astept opinii!O seara placuta!