CANNELLONI CU SPANAC

Spanacul este la moda in aceste zile.

Ce iti trebuie (poza 1):
– 800 gr spanac (am folosit congelat)
– 1 pachet cannelloni (am folosit 22 tuburi Panzani)
– 3 oua
– 300 grame branza dulce
– 100 grame cascaval ras
– 50 grame parmezan
– 1 lingura pasta de rosii

Pt sosul bechamel:
– 50 gr unt
– 1 lingura de faina
– 300 ml lapte
– sare, piper

Plan de lucru:
– calim spanacul congelat (poza 2) si il lasam pe foc pana se inmoaie. Condimentam dupa gust (poza 3). Intr-un bol in care am pus branza dulce (poza 4), adaugam si spanacul scurs bine si cele 3 oua (poza 5).
-se umple fiecare tub de cannelloni cu aceasta compozitie, apoi le asezam intr-un vas uns cu unt (poza 6).
-intre timp preparam sosul bechamel. Punem untul la topit (poza 7), adaugam faina si amestecam bine cu telul circa un 1 minut. Apoi adaugam laptele treptat, dar continuam sa amestecam cu telul, pana obtinem sosul dorit. Presaram sare, piper alb (poza 8 ). Adaugam acest sos peste cannelloni (poza 8), apoi acoperim cu parmezan si cascavalul razuit (poza 10). Diluam si pasta de rosii in putina apa, apoi turnam printre cannelloni (poza 11)
– lasam la cuptor aproximativ 25 minute, pana se rumenesc pe deasupra (poza 12)
– pofta buna!

Timp de preparare: 40 minute
Pret : 1.5 ron /bucata (pretul depinde de locul de unde cumparati ingredientele si de inflatie)


12 Comments
FLORY

februarie 28, 2012 @ 18:12

Reply

De nerefuzat!

Daniela

februarie 28, 2012 @ 19:05

Reply

Sanatosi si deliciosi… mai ales ca sint cu spanac…

zilahi adela

februarie 28, 2012 @ 19:22

Reply

Hmmmm, imi vine sa mananc tot de acolo, sunt tare infometata! :)

DiaMar bucataria galbena

februarie 29, 2012 @ 06:32

Reply

Foarte buni.O zi minunata iti doresc.

Gianina

februarie 29, 2012 @ 09:11

Reply

buna idee! yami!

Simona

februarie 29, 2012 @ 18:54

Reply

Excelenta combinatie! Trebuie neaparat sa fac si eu!

Magda Adina

martie 2, 2012 @ 07:24

Reply

Asta da , imi place !!!!

Adi

aprilie 24, 2013 @ 10:14

Reply

Azi sau maine fac si eu numai cred ca am sa mai bag in amestec si piept de pui 😀

hapleablog

aprilie 24, 2013 @ 16:59

Reply

Astept opinii!O seara placuta!

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.525 de abonați

Locuri de muncă bucătari
Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010