Așa desert nu trebuie ratat:
Este consistent și ușor de preparat.
INGREDIENTE
- 6 croissante
- 160 gr ciocolata (80 gr ciocolata alba, 80 gr ciocolata cu lapte)
- 4 oua
- 600 ml smantana dulce
- 150 ml lapte
- 150 gr zahar
- 2 linguri zahar brun
PLAN DE LUCRU
- rupem croissantele in bucati mici si asezam jumatate din ele intr-un strat pe fundul unui vas termorezistentPresaram ciocolata alba tocata bucati mai mici Acoperim cu restul de croissante faramitate
- Presaram ciocolata cu lapte rupta in bucati mai mici
- Separat, amestecam ouale batute cu smantana dulce, laptele si zaharul
- Turnam lichidul peste croissante, apoi presaram zaharul brun
- Bagam la cuptor la 170 grade pentru 40 minute
- pofta buna!
olivia
februarie 20, 2015 @ 16:20
Pe blogul dumneavoastra gasim mereu retete deosebite care ne atrag sa le copiem si sa le-ncercam.
hapleablog
februarie 22, 2015 @ 13:48
Cu drag!
Dorina
februarie 21, 2015 @ 12:41
Un desert rapid si delicios.
hapleablog
februarie 22, 2015 @ 13:47
Multumesc
Cristina
februarie 21, 2015 @ 14:17
Aceste croissante nu se pot inlocui cu altceva avand in vedere ca nu sunt tocmai sanatoasa, fiind din comert?
hapleablog
februarie 22, 2015 @ 13:46
Cred ca se pot inlocui cu paine.
Dia.daria
februarie 21, 2015 @ 23:33
foarte interesant si simplu…atata doar ca eu ma incapatanez sa prepar croissantele cu manutele mele, asa ca va dura ceva 🙂
hapleablog
februarie 22, 2015 @ 13:47
Spor la gatit. Ideea acestui desert era sa fie preparat rapid.