budinca de croissante poza final

BUDINCA DE CROISSANTE SI CIOCOLATA

Așa desert nu trebuie ratat:
Este consistent și ușor de preparat.

INGREDIENTE

  • 6 croissante
  • 160 gr ciocolata (80 gr ciocolata alba, 80 gr ciocolata cu lapte)
  • 4 oua
  • 600 ml smantana dulce
  • 150 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri zahar brun

budinca de croissante poza 1

PLAN DE LUCRU

  1. rupem croissantele in bucati mici si asezam jumatate din ele intr-un strat pe fundul unui vas termorezistentbudinca de croissante poza 2Presaram ciocolata alba tocata bucati mai mici budinca de croissante poza 3Acoperim cu restul de croissante faramitatebudinca de croissante poza 4
  2. Presaram ciocolata cu lapte rupta in bucati mai micibudinca de croissante poza 5
  3. Separat, amestecam ouale batute budinca de croissante poza 6cu smantana dulce,  laptele si zaharul budinca de croissante poza 7
  4. Turnam lichidul peste croissante, apoi presaram zaharul brun budinca de croissante poza 8
  5. Bagam  la cuptor la 170 grade pentru 40 minute budinca de croissante poza 9
  6. pofta buna! budinca de croissante poza 10

 


9 Comments
olivia

februarie 20, 2015 @ 16:20

Reply

Pe blogul dumneavoastra gasim mereu retete deosebite care ne atrag sa le copiem si sa le-ncercam.

hapleablog

februarie 22, 2015 @ 13:48

Reply

Cu drag!

Dorina

februarie 21, 2015 @ 12:41

Reply

Un desert rapid si delicios.

hapleablog

februarie 22, 2015 @ 13:47

Reply

Multumesc

Cristina

februarie 21, 2015 @ 14:17

Reply

Aceste croissante nu se pot inlocui cu altceva avand in vedere ca nu sunt tocmai sanatoasa, fiind din comert?

hapleablog

februarie 22, 2015 @ 13:46

Reply

Cred ca se pot inlocui cu paine.

Dia.daria

februarie 21, 2015 @ 23:33

Reply

foarte interesant si simplu…atata doar ca eu ma incapatanez sa prepar croissantele cu manutele mele, asa ca va dura ceva :)

hapleablog

februarie 22, 2015 @ 13:47

Reply

Spor la gatit. Ideea acestui desert era sa fie preparat rapid.

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 730 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010