Simplu de facut, nu necesita nici macar utilizarea mixerului.Dar efectul este cu muuult peste ce credeti ca va fi.Este un desert absolut delicios.
Ce iti trebuie (poza 1):
– 200 gr ciocolata dark
– 125 gr unt
– 2 oua
– 150gr nuci
– 200 gr faina
– jumatate pliculet praf de copt
– esenta de rom
– 150 grame zahar
Plan de lucru:
– topim ciocolata impreuna cu untul pe bain marie (poza 2). Apoi luam de foc, adaugam zaharul si amestecam bine (poza 3). Cu ajutorul unui tel amestecam rand pe rand cele 2 oua (poza 4). Adaugam esenta de rom.
-Presaram faina amestecata cu praful de copt si omogenizam (poza 5 ).
-Adaugam nuca tocata (poza 6).
-Punem foaie de copt intr-o tava (20×30 cm) si rasturnam aluatul. Coacem la cuptor aproximativ 40 minute. (poza 7)
– Savurati! (poza 8)
Timp de preparare: 70 minute
Pret :12 lei (depinde de locul de unde cumparati ingedientele si de inflatie)
FLORY
februarie 17, 2012 @ 05:48
Delicioasa!O zi buna!
RODICA SOFRONICI
februarie 17, 2012 @ 06:54
cred ca trebuie sa fie buna o voi ancerca si eu
hapleablog
februarie 18, 2012 @ 18:03
Rodica draga, astept opinii!Sa imi spui cat timp a rezistat pe farfurie!
coco
februarie 17, 2012 @ 07:52
ceva de genul fac si eu , fooarte bun !
DiaMar bucataria galbena
februarie 17, 2012 @ 11:48
Asa nu mai mai joc.Da-mi si mie rogu-te,ca-s cel mai mare fan ciocolata.O zi buna.
hapleablog
februarie 18, 2012 @ 18:04
Cu mare drag! O bucata a plecat spre tine!
Simona
februarie 17, 2012 @ 21:06
Arata foarte bine. Trebuie incercata neaparat. Weekend placut
TeoBucatar
februarie 18, 2012 @ 17:54
Si la noi e la mare cautare tot ce e ciocolatos!Au un gust divin!
hapleablog
februarie 18, 2012 @ 18:02
Sunt intru totul de acord cu voi.Este divina aceasta prajitura si foarte usor de preparat!
mares
martie 8, 2012 @ 15:59
dle, asa nu se mai poate
la toata lumea iese acest tip de prajitura numai mie NU!!!!!!!
De ce imi iese cruda???????/
Indiferent de reteta dupa care fac imi iese cruda?
cum se poate??
hapleablog
martie 8, 2012 @ 16:14
Incearca aceasta reteta si apoi astept opinii.Bafta multa!
Cristina
februarie 18, 2012 @ 18:47
dar brownies sunt mai bune decat biscuitii!
maria mihalache
februarie 19, 2012 @ 10:15
Deliciu!
O zi frumoasa de duminica!
Irina
februarie 19, 2012 @ 15:44
Ooooh, te cred!
zilahi adela
februarie 19, 2012 @ 20:16
A mai ramas? Delicioasa!