briose cu visine si fulgi de ciocolata poza final

BRIOSE CU VISINE SI FULGI DE CIOCOLATA

Vișine! Vi le recomand încă o dată,
Sunt de vis în brioșe cu fulgi de ciocolată.

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 350 gr iaurt gras
  • 2 oua
  • un plic de praf de copt
  • 100 gr unt topit
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 200 gr visine fara samburibriose cu visine si fulgi de ciocolata poza 1

PLAN DE LUCRU briose cu visine si fulgi de ciocolata

  1. punem zaharul cu ouale intr-un bol briose cu visine si fulgi de ciocolata poza 2si le mixam pana devin pufoase. briose cu visine si fulgi de ciocolata poza 3Adaugam iaurtulbriose cu visine si fulgi de ciocolata poza 4si omogenizam tot cu mixerul (la viteza mica). Treptat, adaugam si untul topit.
  2. Presaram faina amestecata cu praful de copt si mixam pana obtinem o compozitie compacta, mai groasa decat cea de clatite.briose cu visine si fulgi de ciocolata poza 5
  3. punem compozitie in fiecare forma de briose (am folosit o tava de silicon de 12 forme si inca 4 forme de silicon de mini-guguluf), pana la jumatatea formei. Adaugam fulgii de ciocolatabriose cu visine si fulgi de ciocolata poza 6 si cate 2 jumatati de visine, apoi acoperim cu restul de aluat si ornam deasupra cu visine si fulgi de ciocolata ramasi briose cu visine si fulgi de ciocolata poza 7
  4. Lasam la cuptorul incins  la 180 grade 25 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii.briose cu visine si fulgi de ciocolata poza 8
  5. Pastram cateva visine, le amestecam cu putin zahar, apoi le punem pe foc pana cand se dizolva zaharul. Folosim acest sos pentru decor.
  6. Aceste briose se prepara foarte usor, au o textura pufoasa si se pot folosi orice fructe in functie de sezon. Noi suntem foarte incantati de acest aluat cu iaurt, pentru ca e o alternativa pentru cei mici si mofturosi. Astfel “ascundem” iaurtul, ouale si fructele, iar ei vor fi incantati.
  7. pofta buna la briose cu visine si fulgi de ciocolata! briose cu visine si fulgi de ciocolata

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.435 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010