In mitica Eladă, zeii primeau în dar
Brânză halloumi, perfectă la grătar.
INGREDIENTE
- 200 gr branza halloumi
- 2 vinete medii
- 2 dovlecei medii
- 3 rosii
- iaurt grecesc (optional)
- 2 catei de usturoi
- sare, piper
PLAN DE LUCRU
branza halloumi se feliaza si se rumeneste pe gratar pe ambele parti Taiem legumele rondele si le condimentam dupa gust cu sare si piper. Le rumenim pe ambele fete
Servim cu un sos facut din iaurt grecesc cu un praf de sare si usturoiul pisat.
Adela Zilahi
septembrie 17, 2014 @ 11:44
Foarte sanatoasa!!!
Dana
septembrie 18, 2014 @ 20:55
Wow, ce simplu! Maine seara as vrea sa fac si eu, sper doar sa gasesc halloumi 😉
maria mihalache
octombrie 8, 2014 @ 12:46
Bunaciune!
Liana Toma
octombrie 8, 2014 @ 17:01
Unde-ai gasit branza halloumi, ca vreau si eu, te rog!! merci!!
hapleablog
octombrie 9, 2014 @ 20:47
Am luat din Lidl cand a fost saptamana greceasca. Dar am vazut si in piata din Crangasi (piata inchisa, un magazin cu multe preparatae grcesti, in apropierea scarilor , la etajul 1).
Bogdan
octombrie 23, 2014 @ 10:00
Se mai gaseste si in Mega si in Carrefour.
coco
octombrie 8, 2014 @ 17:49
Ador combinatia!