BOMBOANE DIN LAPTE CONDENSAT

Un dulce mega-usor de executat. Singura dificultate este sa gasesti lapte condensat

Ce iti trebuie  (poza 1):
– 1 cutie lapte condesat (397 gr DeLatte)
– 150 gr nuca de cocos
– nuca de cocos pentru presarat deasupra
– cirese confiate (de pus in interiorul bomboanei)

Plan de lucru:
-Intr-un vas amestecam laptele condesat cu nuca de cocos, punem pe baie de apa si lasam pe foc pana se infierbanta compozitia (poza 2).
Lasam sa se raceasca bine, apoi formam bomboanele (in interior punem cirese confiate sau orice doriti) si le tavalim prin cocos (poza 3). Lasam la racit circa 4 ore, apoi servim.
– Pofta mare! (poza 4)

Timp de preparare: 15 de minute (fara timpul de racire)
Pret: 10 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)


12 Comments
DiaMar bucataria galbena

martie 12, 2012 @ 18:47

Reply

Apetisante bomboane.Numai bine.

Sidonia Nicula

martie 12, 2012 @ 19:09

Reply

Spuneti-mi si mie unde gasiti laptele condensat. Multumesc

hapleablog

martie 12, 2012 @ 19:16

Reply

Noi am comandat de pe Internet. Incercati aici http://www.delatte.ro/lapte_condensat/?page_id=16

zilahi adela

martie 12, 2012 @ 20:40

Reply

Cred ca sunt delicioase!! In sfarsit am gasit lapte condensat, nu stiu cat este de bun, l-am gasit in cutie de carton, oare este vreo diferenta?

Haplea

martie 12, 2012 @ 21:00

Reply

Nu stiu cum este cel din cutie, dar pot sa iti recomand cu drag DeLatte.Vezi link-ul de mai sus.Inca mai sunt promotii.

ionut

aprilie 12, 2012 @ 21:12

Reply

In reteta este vorba de Lapte Condensat Indulcit nu simplu este o diferenta de la cer la pamant intre cele doua.

hapleablog

aprilie 13, 2012 @ 04:32

Reply

Da .Este vorba de lapte condesat indulcit.Se vede si in prima poza iar la ingrediente am specificat 1 cutie, 397 gr .Sarbatori fericite!

Sidonia Nicula

martie 13, 2012 @ 06:21

Reply

Multumesc !!O sa incerc

mayyadahali

martie 13, 2012 @ 15:38

Reply

Buna ziua,
Imi puteti da o idee, va rog, cu ce-as putea inlocui nuca de cocos ?
Multumesc si felicitari pentru blog , il urmaresc cu multa placere si interes

hapleablog

martie 13, 2012 @ 16:14

Reply

Sper sa mearga inlocuita cu nuca macinata, sau alune macinate.Multumesc pentru aprecierile in legatura cu blogul.O seara cat mai frumoasa!

mayyadahali

martie 14, 2012 @ 00:09

Reply

Multumesc mult, aveti dreptate, sau migdale macinate.
Numai bine !

Leave Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

author
By hapleablog
Aboneaza-te la NEWSLETTER

Introdu adresa ta de email pentru a primi cele mai noi retete

Alătură-te celor 1.441 de abonați

Partener

Copyright Retete-haplea.ro 2010