Sunt absolut delicioase, rapid de făcut și deloc pretențiose în ceea ce privește ingredientele.
Ce îţi trebuie (poza 1)
– un pachet de biscuiti (am folosit Petit Beurre – 100 gr)
– 100 gr de ciocolată (Milka)
– 125 gr de unt
– 50 gr de stafide
– 50 gr de nucă de cocos
– zahăr vanilat, esență de rom
Plan de lucru:
– pisăm biscuiţii foarte mărunt (poza 2)
– topim ciocolata cu untul și adăugăm esența de rom (poza 3). O turnăm peste biscuiți, cocos și stafide, plus zahărul vanilat (poza 4).
– amestecăm (poza 5) și formăm biluțe (poza 6)
– lăsăm la frigider câteva ore. Poftă bună!
Timp de preparare: 20 de minute
Preţ: 9 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Lia
februarie 24, 2011 @ 05:35
Vai ce bune sunt.
Si eu le am in plan,ca mi-au ramas ceva visine din visinata.:)
Camelia
martie 10, 2011 @ 18:47
De nişte ani, facem aceşti bulgăraşi – aşa le spun – de Crăciun; doar că sosul îl fac din lapte, zahăr, cacao în care topesc apoi untul; la mijloc câte o vişină din vişinată, dacă se întâmplă să am…dacă nu, cer ajutor la prieteni…glumeam. În final, le tăvălesc prin nucă de cocos.
Sunt yami…le ador.
Aveţi un blog tare ispititor; sincer, glandele mele salivare freamătă…doar că le ţin în frâu…
Felicitări!
hapleablog
martie 10, 2011 @ 20:42
Multumim de vizita. Te mai asteptam cu noi stimuli pentru glandele salivare 🙂