Haplea a vrut sa manance ceva mai deosebit si a gasit o combinatie reusita de andive cu nuci si gorgonzola.
Ce iti trebuie (poza 1)
– 1 andiva
– 1 buc. lime
– 150 grame gorgonzola
– 50 gr nuca macinata
– 1 lingurita mustar
-50 ml ulei de masline
-1 lingura miere
-sare, piper
Plan de lucru:
– punem intr-un castron mustarul, apoi adaugam uleiul (poza 2). Adaugam sare, piper dupa gust, (poza 3), apoi zeama de o lima (poza 4).
– presaram nuca macinata (poza 5) si apoi gorgonzola taiata bucatele (poza 6)
– Se adauga cate 2 lingurite de compozitie pe fiecare frunza de andiva, si servim (poza 7).
Timp de preparare: 20 de minute
Pret: 8 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
andreea-elena
mai 27, 2011 @ 08:25
Foarte bun combinatia! andive si nuci o bunatate, iar gorgonzola, de la mama ei de acasa…o delicatese care-mi place mie foarte mult cu mamaliga 😀
hapleablog
mai 27, 2011 @ 18:36
Merci Andreea.La noi gorgonzola este la mare cautare si a trebuit sa gasesc tot felul de combinatii. 🙂
andreea-elena
mai 31, 2011 @ 06:03
este o combinatie foarte buna! am sa testez si eu ceva reteta cu andive pe viitor, din pacate acasa sunt singura care consuma aceasta leguma minunata…iar de gorgonzola ce sa mai spun, eu si mama o consumam, caci ne place foarte mult, dar restul stramba din nas….nu stiu ei ce-i bun :))